Skip to content

ONS MISSIE

Innovendo. Creëren en innoveren.

Constant streven naar ultiem gebruiksgemak dankzij innovatie.

Vanuit een passie voor innovatie werkt Innovendo aan het ontwikkelen van slimme, stijlvolle en gebruiksvriendelijke producten op het snijvlak van vending, selfservice en apps.

Voor consumenten

Ons doel is de eindgebruiker van onze producten ultiem gemak en service bieden door de combinatie van onze machines en hun smartphone. 

Voor bedrijven

Onze klanten, producenten en merken, bieden we ready-to-market oplossingen om hun producten te verkopen via nieuwe kanalen, hun zichtbaarheid te vergroten en hun afzet te verhogen.

ONZE PARTNERS EN RESELLERS

Samenwerking is de basis van ons succes en dat van onze klanten.

De producten van Innovendo worden commercieel en operationeel in de markt gezet door een selecte groep van exclusieve partners en resellers. In de samenwerking met bedrijven die zich richten op de uiteindelijke exploitatie hebben we gezamenlijk een duidelijk doel: de wereld veroveren met innovatieve machines en applicaties.

“Creëren en innoveren. Een bijzondere passie om elke dag unieke en vernieuwende dingen te doen. Innovendo staat voor innovatie in vending, selfservicemachines en betaalapplicaties.”

– ONS DNA

“Creëren en innoveren. Een bijzondere passie om elke dag unieke en vernieuwende dingen te doen. Innovendo staat voor innovatie in vending, selfservicemachines en betaalapplicaties.”

– ONS DNA

DE FOUNDERS

Drie oprichters, één duidelijke visie.

Innovendo is opgericht door drie ondernemers die alle drie hun eigen expertise en ervaring hebben.

Ze creëerden een duidelijke visie:
Vending- en selfservicemachines ontwikkelen die innovatief zijn en tegelijkertijd een cloudplatform en betaalapp ontwikkelen waarmee de machines (en machines van andere) bedient kunnen worden.

Bas Smit

Bas is al jaren actief als ondernemer en investeerder. Na een succesvolle carrière in het vastgoed, richt hij zijn creativiteit en ambitie op de strategische en conceptmatige ontwikkelingen.

Marcel Stolk

Als voormalig Senior Vice President van Logitech is Marcel het strategische brein achter Innovendo. Zijn expertise en visie op productdevelopment zijn de basis voor de snelle en stabiele groei van Innovendo.

Patrick Stooker

In 12 jaar tijd bouwde Patrick een succesvol mediabedrijf dat hij in 2017 verkocht. Als de originele oprichter is hij met een enorme drive en zijn haarscherpe visie verantwoordelijk voor de day to day business van Innovendo.